Commentaren: 5
 • #5

  Nataralda Witmond (zaterdag, 05 september 2020 12:00)

  Ons gesprek was inmiddels ruim een jaar geleden. Maar in een voor mij verwarrende en moeilijke periode lukte het Henk om mij op heldere wijze naar de situatie te kijken en stappen te ondernemen. Dit deed hij op rustige wijze en met veel respect voor mijn gevoel. Hartelijk dank daarvoor.

 • #4

  Mirjam (donderdag, 10 januari 2019 19:50)

  In oktober 2018 ben ik als cliënt van de loopbaancoach Henk een traject gestart die we in februari 2019 afsluiten.
  Henk kan ik omschrijven als een integere, betrouwbare en luisterende coach. Helder doel van het traject is om drie vragen goed te onderzoeken: op zoek gaan naar wie ben je, wat kan je en uiteraard wat wil je met je verdere toekomst waar je blij van wordt. Een duidelijk pad die we samen doorlopen vanuit vertrouwen en commitment.
  Als coach kan ik Henk aanraden omdat ik zeer veel waarde hecht aan zijn competenties:
  Henk geeft geen oordeel of mening, hij laat jezelf ontdekken wat voor jou goed of niet goed is.
  Henk luistert, is rustig en stelt de goede vragen, geeft voorbeelden als je vastloopt, kan je terugzetten op de rails als je grote zaken heb die hij door voorbeelden klein kan maken en je laat relativeren.
  Henk gaat geen moeilijke zaken uit de weg, de basis daarvoor is volledige vertrouwen en van beide kanten volledige commitment voor dit traject.
  Henk is professioneel, analyserend en meedenkend.
  Zijn lesstof is ondersteunend en overzichtelijk, als cliënt geeft je dat vertrouwen in het pad dat je bewandelt. De lesstof wordt behandeld en daar waar zaken uitspringen wordt dieper op ingegaan.
  Henk heeft tijdens de sessies volledige focus op jou, voor jouw gevoelstoestand en zaken die je verbaal of non-verbaal uitstraalt.
  Henk is doelgericht, jouw doel is ook zijn doel om samen dit traject te doorlolpen en te komen tot een actieplan voor de toekomst.
  Ik wil oprecht aangeven dat ik mij geen betere coach had kunnen wensen om te komen tot een mooi concreet resultaat voor mijn verdere toekomst en de heldere stappen die daarvoor nodig zijn om dit te realiseren.

 • #3

  Shannon (donderdag, 20 december 2018 09:49)

  Afgelopen jaar heb ik meerdere coachsessies bij Eltoev Coaching & Training gehad. Deze heb ik zonder uitzondering als bijzonder nuttig ervaren. Vanaf het eerste contact voelde ik mij veilig en serieus genomen. Na een - vrijblijvende - intake volgden meerdere gesprekken (die soms wandelend in de frisse buitenlucht plaatsvonden, soms binnen aan tafel met een kop koffie). Henk kan goed luisteren en hoort ook wat niet hardop wordt gezegd. Hij legt de vinger precies op de zere plek (op een respectvolle en constructieve wijze) en stimuleert tot zelfreflectie. Door zijn vragen en opdrachten leer je bewust na te denken over je eigen gevoel, gedachten en gedrag en oefen je met zelf antwoorden formuleren op de vragen waar je mee zit. De aanpak van de coaching is professioneel én persoonlijk: je bepaalt zelf wat je leerdoelen en gespreksonderwerpen zijn, maar als je er even niet uitkomt is een zetje in de goede richting nabij. Ik vond het bovendien mooi om te merken dat Henk echt passie heeft voor wat hij doet en oprecht blij is om je zelfontwikkeling van dichtbij mee te mogen maken. Tot slot: ook in praktisch opzicht niets dan complimenten voor de werkwijze van deze coach. Henk reageert vliegensvlug op appjes/mails, maakt nuttige samenvattingen/huiswerkopdrachten van elke sessie en is betrouwbaar (o.a. heldere prijsafspraken).

  Henk, chapeau en nogmaals bedankt voor de goede gesprekken en inzichten!

 • #2

  Gerda Zondervan secretaris SC Buitenboys (dinsdag, 10 januari 2017 22:39)

  In een voor ons bestuur moeilijke fase door een bestuurswisseling en communicatieproblemen heeft Eltoev coaching ons zeer goed kunnen ondersteunen en begeleiden in dit voor onze club moeilijke proces.
  Henk van den Dikkenberg heeft gezorgd voor een positieve ontwikkeling van onze persoonlijke communicatievaardigheden en die van onze club. We hebben zijn adviezen en coaching als zeer steunend en prettig ervaren.

 • #1

  Michiel (woensdag, 30 maart 2016 14:11)

  Afgelopen donderdag hebben wij elkaar gesproken en vandaag (vrijdag overdag) heb ik je tips al gebruikt.
  Ik had een mooi één op één moment met onze oudste zoon Tijn. Tijn verveelde zich eigenlijk al de hele dag en er kwam vandaag niet veel uit. ‘Normaal’ zou ik gezegd hebben dat hij van alles kan of ‘moet’ doen. Dat heb ik nu niet gedaan.
  Mijn vrouw Mariska vroeg ik er iets van wilde zeggen tegen Tijn. Vervolgens raakte Maris en ik in gesprek over het gedrag van Tijn. Ik zei tegen Maris dat Tijn van zelf wel kwam met zijn verhaal als hij daar klaar voor was.
  Aan het eind van de dag kwam Tijn naar me toe. Tijn zei niet veel maar kwam wel in me armen hangen.
  Ik heb toen toen op mijn manier GEIN en KOE toegepast.
  Ik gaf Tijn aan dat mijn gevoel was dat hij zich verveelde en dat het effect was dat ik mij zorgde maakte en ik wilde helpen maar dat hij nu dan wel iets moest zeggen.
  Daarna heb ik me Kake Op Elkaar gehouden.
  Vervolgens begon Tijn te praten wat resulteerde in een mooi vader zoon gesprek.
  Dank je wel HENK!