Henk van den Dikkenberg

 

Het vinden van een baan die echt past, is in mijn leven altijd een thema geweest. Ik heb meerdere keren een loopbaanswitch gemaakt en altijd werk en opleiding met elkaar gecombineerd. Ik vind mijn werk als coach en loopbaanadviseur/coach inspirerend, omdat het me in staat stelt mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Het is mijn passie mensen te inspireren om de juiste keuzes te maken en getuige te zijn van hun persoonlijke en professionele groei. Mijn motto is: ‘doe wat je echt wilt!

 

Mijn cliënten zeggen onder andere dit over mij:

"Als coach kan ik Henk aanraden omdat ik zeer veel waarde hecht aan zijn competenties:

Henk geeft geen oordeel of mening, hij laat jezelf ontdekken wat voor jou goed of niet goed is.
Henk luistert, is rustig en stelt de goede vragen, geeft voorbeelden als je vastloopt, kan je terugzetten op de rails als je grote zaken heb die hij door voorbeelden klein kan maken en je laat relativeren.
Henk gaat geen moeilijke zaken uit de weg, de basis daarvoor is volledige vertrouwen en van beide kanten volledige committent voor dit traject.
Henk is professioneel, analyserend en meedenkend.
Zijn lesstof is ondersteunend en overzichtelijk, als cliënt geeft je dat vertrouwen in het pad dat je bewandelt. De lesstof wordt behandeld en daar waar zaken uitspringen wordt dieper op ingegaan." 

 

"Henk kan goed luisteren en hoort ook wat niet hardop wordt gezegd. Hij legt de vinger precies op de zere plek (op een respectvolle en constructieve wijze) en stimuleert tot zelfreflectie. Door zijn vragen en opdrachten leer je bewust na te denken over je eigen gevoel, gedachten en gedrag en oefen je met zelf antwoorden formuleren op de vragen waar je mee zit. De aanpak van de coaching is professioneel én persoonlijk: je bepaalt zelf wat je leerdoelen en gespreksonderwerpen zijn, maar als je er even niet uitkomt is een zetje in de goede richting nabij. Ik vond het bovendien mooi om te merken dat Henk echt passie heeft voor wat hij doet en oprecht blij is om je zelfontwikkeling van dichtbij mee te mogen maken."

 

Mijn kennis haal ik uit diverse opleidingen.

  • gediplomeerd Loopbaanadviseur (Post HBO Vista Nova te Utrecht).
  • gediplomeerd counselor
  • Gecertificeerd Master Practitioner NLP.

Mijn opleidingen zijn geaccrediteerd bij NOLOC,  de Nederlandse Vereniging NLP en bij de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)